MENU
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
З днем санітарно-епідеміологічної служби
igronikДата: П`ятниця, 12.10.2012, 12:04 | Повідомлення # 1
Адміністратор проекту
Група: Адміністратори
Репутація: 2
Статус:
Щиро вітаємо Вас усіх з професійним святом.

Ваша робота вимагає високого рівня професіоналізму, ви завжди знаходитесь на передньому краї боротьби за здоров'я та безпеку життя населення краю.

Від Вашого вміння швидко зреагувати, задля того аби попередити розповсюдження інфекції, ліквідувати вже існуюче джерело, нерідко залежить чимало людських життів.

Бажаємо Вам, шановні, щоб Ваша праця була завжди в радість, щоб Ви отримували за неї гідну платню, щоб Вас поважали та цінували колеги та керівництво.

Доброго Вам здоров'я, великого людського щастя, благополуччя, миру та злагоди в родинах, професійного росту. Нехай вдячністю людською буде позначений Ваш шлях.

kamrdaДата: П`ятниця, 12.10.2012, 12:53 | Повідомлення # 2
Завсігдатай
Група: Перевірені
Репутація: 1
Статус:
Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби району!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята. Профілактика - визнаний пріоритет сучасної медицини. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям впевненість у власних силах.

Державним санітарним наглядом охоплені всі сфери життєдіяльності людини: якість і безпека продуктів харчування, водозабезпечення, стан навколишнього середовища.

Немає сумніву, що ви і далі самовідданими зусиллями успішно виконуватимете свою благородну місію.

Бажаємо всім працівникам державної санітарно-епідеміологічної служби району успіхів у нелегкій справі, міцного здоров'я, добробуту та благополуччя вам та вашим родинам.

З повагою,

Голова районної
державної адміністрації В.В. Архип'юк

Повідомлення відредагував kamrda - П`ятниця, 12.10.2012, 12:53

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Хостинг від uCoz