MENU

15:11
Споживання продуктів харчування в домогосподарствах

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств в області порівняно з І кварталом 2012р. в домогосподарствах збільшилось споживання риби і рибопродуктів, молока та сиру, фруктів, ягід, горіхів, винограду.  

Одночасно зменшилось споживання масла, хліба і хлібопродуктів, яєць, овочів, картоплі, грибів. 

Залишилось на рівні І кварталу 2012р. споживання м’яса та м’ясопродуктів, сала та жирів тваринних, олії та інших рослинних жирів, цукру, меду. 

Середньомісячне споживання продуктів харчування на одну особу 

(у середньому за місяць у розрахунку на одну особу, кг)

 

І кв. 2012

І кв. 2013

І кв. 2013

у % до

І кв. 2012

Хліб і хлібопродукти

11,4

11,2

98,2

М’ясо і м’ясопродукти (в перерахунку на м’ясо)

4,4

4,4

100,0

Риба і рибопродукти

2,2

2,4

109,1

Молоко та сир (в перерахунку на молоко)

12,5

13,5

108,0

Яйця, штук

21

20

95,2

Масло

0,5

0,3

60,0

Сало та жири тваринні                   

0,8

0,8

100,0

Олія та інші рослинні жири

1,9

1,9

100,0

Овочі, картопля, гриби

17,5

17,4

99,4

  з них картопля

8,2

8,1

98,8

Фрукти, ягоди, горіхи, виноград

5,4

5,6

103,7

Цукор (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), мед

4,4

4,4

100,0

Категорія: Відділ статистики інформує | Переглядів: 55 | Додав: kamrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Хостинг від uCoz