MENU

12:31
Споживання продуктів харчування в домогосподарствах у ІІІ кварталі 2012 року

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств як в Україні в цілому, так і в Черкаській області порівняно з аналогічним періодом 2011р. в домогосподарствах збільшилось споживання молока, молокопродуктів та масла, фруктів, ягід, горіхів, винограду, кавунів, динь. Зменшилось споживання хліба і хлібопродуктів, овочів, картоплі, грибів, залишилось на рівні ІІІ кварталу 2011р. споживання яєць і сала та жирів тваринних.

Середньомісячне споживання продуктів харчування на одну особу

                                                                            

 

Кількість спожитих продуктів, кг

Україна

Черкаська область

Хліб і хлібопродукти

8,9

10,3

М’ясо, м’ясопродукти та сало (в перерахунку на м’ясо)

5,1

5,4

Риба і рибопродукти

1,5

2,2

Молоко, молокопродукти та масло (в перерахунку на молоко)

20,4

21,3

Яйця, штук

20

20

Масло

0,3

0,4

Сало та жири тваринні

0,6

0,9

Олія та інші рослинні жири

1,8

2,2

Овочі, картопля, гриби

20,7

23,5

з них картопля

8,9

9,8

Фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кавуни, дині

8,7

10,3

Цукор (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), мед

3,2

4,0



Категорія: Відділ статистики інформує | Переглядів: 131 | Додав: kamrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Хостинг від uCoz