MENU
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як відключитися від системи центрального опалення
МалюткаДата: Четвер, 28.02.2013, 15:52 | Повідомлення # 1
Проходив мимо
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус:
Хто уже пройшов всі круги "АДА" по відключенню своєї власної квартири від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання, допоможіть, як правильно це зробити?!?!

adminДата: Четвер, 28.02.2013, 16:12 | Повідомлення # 2
Адмін
Група: Адміністратори
Статус:
Ось, це просто БОМБА !!!! !!! !!!! biggrin :D biggrin

Начальнику КП Тепломережі

Від Гуменюка Петра Григоровича
21000 м. Камянка,
вул. К. Маркса, буд. 22, кв. 9

ЗАЯВА
В зв`язку з відсутністю договору про надання послуг з теплопостачання і гарячого водопостачання на мою квартиру, та значним підняттям тарифів на вищезазначені послуги, я припиняю здійснювати оплату за послуги теплопостачання та гарячого водопостачання.
Зі свого боку, гарантую вам сприяння у здійсненні вами робіт по від`єднанню моєї квартири від центрального опалення і гарячого водопостачання.
З повагою, Гуменюк П. Г.

ГістьДата: П`ятниця, 01.03.2013, 10:38 | Повідомлення # 3
Група: Гості

З самого початку пишемо заяву до міськради:

До міжвідомчої комісії з розгляду питань щодо відключення від мереж ЦО і ГВП

Від кого, адреса

З А Я В А
про надання дозволу на відключення від мереж ЦО і ГВП квартири і влаштування індивідуальної (автономної) системи теплопостачання.

Прошу надати дозвіл на відключення від мереж ЦО і ГВП квартири та влаштування індивідуального (автономного) опалення та гарячого водопостачання квартири за адресою: адреса.

Дата Підпис

ГістьДата: П`ятниця, 01.03.2013, 10:40 | Повідомлення # 4

Несемо в міськраду, отримуємо відмову і йдемо з нею до суду, пишемо позовну заяву

КумДата: П`ятниця, 01.03.2013, 10:41 | Повідомлення # 5

Камянський районний суд м. Камянка
21050, м. Камянка, вул. Грушевського, 17.

Позивач: Собченко Тетяна Петрівна
вул. Келецька, буд. 104, кв. 151
21028, м. Камянка

Відповідач: Камянська міська рада
вул. Соборна, 59
21100, м. Камянка

Позовна заява
про визнання протиправною відмову суб’єкта владних повноважень та зобов’язання вчинити певні дії
(в порядку ст. 104 КАС України)

16.07.08 року листом за № С-3-1139/03-2-2 (копія додається) Виконавчий комітет Камянської міської ради (далі – Відповідач) відмовив мені, позивачу, у наданні дозволу на відключення належної мені кв. №151 по вул. Келецькій 104 в м. Камянка від мережі централізованого опалення та у влаштуванні мною у вказаній квартирі індивідуального (автономного) опалення. Дії відповідача по вказаній відмові вважаю неправомірними, такими, що не відповідають вимогам закону та порушують мої законні права та інтереси у сфері публічно-правових відносин.
Так, в зв’язку з тим, що рішеннями від 27.09. 2006 р. № 2186, від16.01.2007 р. №40, 07.03.2007 р. № 523, виконавчим комітетом Камянської міської ради було прийнято рішення про значне збільшення тарифів на теплопостачання та відсутністю у мене коштів для оплати послуг теплопостачання, 17.06.2008 року, я звернувся до Виконавчого комітету Камянської міської ради, з заявою про надання мені дозволу на відключення від мереж централізованого опалення моєї квартири та влаштування в ній індивідуального опалення.
Відповідно до вимог ст. 19 Закону України „Про звернення громадян" відповідач повинен був об’єктивно і вчасно розглянути мою письмову заяву, прийняти рішення відповідно до вимог чинного законодавства та повідомити мене, заявника, про результати розгляду відповідно до ст.20 вказаного закону в місячний термін. Відповідного до вимог ст.59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні" відповідач повинен приймати нормативні та інші акти у формі рішень, через що мав розглянути мою заяву на засіданні виконкому за моєї, позивача, участі та прийняти по моїй заяві вмотивоване рішення, чого відповідачем зроблено не було.
Відповідач свою відмову мотивує тим, що відключення від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання проводиться тільки для житлових будинків в цілому.
Внаслідок вказаних дій відповідача я, протиправно обмежена в реалізації своїх законних прав власника квартири № 151 буд.№104 по вул. Келецькій в м. Вінниця, оскільки не маю можливості скористатися своїм правом передбаченим ст. ст. 316, 317, 319 Цивільного кодексу України. Своєю відмовою Відповідач порушує вимоги п.1 ст. 321 Цивільного кодексу України, оскільки обмежує моє право власника розпоряджатися своїм майном, а також п. 39 Правил користування тепловою енергією затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2007року №1198 та п. 24 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005р., які закріплюють за споживачем право відмовитися від отримання послуг з централізованого опалення. Окрім того, відповідач ставить мене в залежність від інших мешканців будинку, які в даний час не мають можливості встановити індивідуальне теплопостачання. В зв’язку з відмовою Відповідача я не можу від’єднатися від незадовільно функціонуючої з вини Відповідача системи центрального опалення, вимушена оплачувати у завищеному розмірі фактично ненадані мені послуги по теплопостачанню квартири, чим грубо порушуються мої права і свободи, встановлені ст. 41 Конституцією України.
Керуючись вищевикладеним та на підставі ст. 41 Конституцією України, ст. ст. 316, 317, 319, 321 Цивільного кодексу України, ст.ст. 19, 20 ЗУ „Про звернення громадян", ст.59 ЗУ „Про місцеве самоврядування в Україні". ст.ст. 6, 17, 104, 107, 162 Кодексу адміністративного судочинства України,

ПРОШУ СУД:

1. Прийняти дану позовну заяву до свого провадження.

2. Визнати протиправною відмову, Виконавчого комітету Камянської міської ради від 16.07.08 року у наданні Собченко Тетяні Петрівні дозволу на від’єднання належної їй квартири №151 у буд. №104, по вул. Келецька, в м. Камянка від мереж централізованого опалення та влаштування у вказаній квартирі індивідуального (автономного) опалення.

3. Зобов’язати Виконавчий комітет Вінницької міської ради видати Лисюк Вірі Василівні дозвіл на від’єднання її квартири №151 по вул. Келецькій 104, в м. Камянка від мереж централізованого опалення та влаштування у квартирі індивідуального (автономного) опалення.

Додатки:

1. Копія позовної заяви та доданих до неї документів для відповідача;
2.Квитанція про сплату держмита;
3. Копія паспорта;
4. Копія заяви від 17.06.08р.;
5. Копія відмови №С-3-1139/03-2-2 від 16.07.08р. Виконавчого комітету ВМР;

„___”_______________2011р. ______________ Собченко Т. П.

КумДата: П`ятниця, 01.03.2013, 10:41 | Повідомлення # 6

або такий варіант:

ПОЗОВНА ЗАЯВА
В порядку вимог ст..104 КАС України
01.01.2006 року листом за №111 (копія котрого долучається) відповідач відмовив мені, позивачу, в наданні дозволу на відключення належної мені кв.№_ в буд. № по вул. в м.Золочеві Львівської області від центрального опалення та у влаштуванні мною у вказаній квартирі індивідуального опалення.
Дії відповідача по вказаній відмові вважаю неправомірними, такими, що не відповідають вимогам закону та порушують мої, позивача, законні права та інтереси у сфері публічно-правових відносин.
Так, я позивач, звернулася в Золочівську міську раду Львівської області із заявою про надання мені вищевказаного дозволу 22.06.2006 року, що підтверджено належною копією з відміткою відповідача про її отримання, котра долучається.
Відповідно до вимог ст.. 19 Закону України „Про звернення громадян" відповідач повинен був об’єктивно і вчасно розглянути мою письмову заяву, прийняти рішення відповідно до вимог чинного законодавства та повідомити мене, заявника, про результати розгляду відповідно до ст..20 вказаного закону в місячний термін.
Відповідного до вимог ст..59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні" відповідач повинен приймати нормативні та інші акти у формі рішень, через що мав розглянути мою заяву на засіданні виконкому за моєї, позивача, участі та прийняти по моїй заяві вмотивоване рішення, чого відповідачем зроблено не було.
Відповідач свою відмову мотивує тим, що відповідно до рішення виконкому Золочівської міської ради № 219 від 19.07.2006 р. „Про надання дозволу на відключення від мереж центрального опалення і гарячого водопостачання житлових приміщень і влаштування індивідуальної системи теплопостачання" відокремлення від системи центрального опалення квартир проводити по стояках від першого до верхнього поверху одночасно.
Внаслідок вказаних дій відповідача я, позивач, протиправно обмежена в реалізації своїх законних прав власника квартири № в буд.№ по вул.. в м.Золочеві Львівської області, залежна від інших жителів будинку, які в даний час не мають

можливості встановити індивідуальне теплопостачання і не можу від’єднатися від незадовільно функціонуючої з вини відповідача системи центрального опалення. вимушена оплачувати у завищеному розмірі фактично ненадані мені послуги по теплопостачанню квартири, чим грубо порушуються мої права і свободи, встановлені Конституцією України.
3 врахуванням вищенаведеного. керуючись вимогами ст..ст. 19.20 ЗУ „Про звернення громадян". Ст..59 ЗУ „Про місцеве самоврядування в Україні". ст..ст.6, 104. 105. 106, 107, 159. 162КАС України,-
ПРОШУ:
1.Відкрити виконавче провадження в адміністративній справі за моїм, Прізвище-Ініціали позовом до Золочівської міської ради про визнання протиправною відмову відповідача від 9.08.2006 року в наданні мені дозволу на відключення кв. №2 в буд..№6 по вул. в м.Золочеві Львівської області від центрального опалення і влаштування в квартирі індивідуального опалення.
2.Прийняти постанову, котрою визнати протиправною відмову відповідача. Золочівської міської ради Львівської області від 01.01.2006 року в наданні мені, Прізвище-Ініціали., дозволу на відключення належної мені квартири № в будинку № по вул. в м.Золочеві Львівської області від центрального опалення та влаштування мною в квартирі індивідуального опалення.
З.Зобов’язати відповідача видати мені, позивачу, належний дозвіл на проведення робіт по відключенню кв.№ в буд.. № по вул. в м.Золочеві Львівської області від центрального опалення та влаштування у квартирі індивідуального опалення.
4.Витребувати у відповідача наявні матеріали по розгляду мого письмового звернення від 24.02.2006 року.
5.Допитати в якості свідка по справі особу, котрій відомо дійсні обставини справи, я саме:
Додаток: 3 копії позовної заяви, довідка з місця проживання, копії свідоцтва про право власності на квартиру, копії поверхового плану квартири, копію відмови відповідача від 01.01.2006 р., квитанція про сплату судових витрат. квитанція про сплату інформаційно-технічних послуг, поштові конверти.

КумДата: П`ятниця, 01.03.2013, 10:42 | Повідомлення # 7

Ленінський районний суд м. Вінниці
21050, м. Вінниця, вул. Грушевського, 17.

Позивач: Собченко Тетяна Петрівна
адреса: 21000, м. Вінниця,
вул. Келецька, буд.104, кв.151
тел. 69-87-16

Відповідач: Дочірнє підприємство
„Теплокомуненерго МАЯК”
відкритого акціонерного товариства „МАЯК”
21029, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 145
код ЗКПО 23110524
тел.46-16-65, 43-32-71

Позовна заява
про розірвання договору надання послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води та зобов’язання вчинити певні дії

11.11.2006 року між мною та Дочірнім підприємством „Теплокомуненерго МАЯК” відкритого акціонерного товариства „МАЯК” (далі – Відповідач) було укладено Договір № 192780 про надання послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води моєї квартири №151, що знаходиться у м. Вінниці, по вул. Келецька, буд. 104.
В пункті 24, вказаного договору, сторони дійшли згоди, що договір може бути розірваний достроково у разі зникнення потреби в отримані послуги, або відмови споживача від користування послугами виконавця – дочірнього підприємства „Теплокомуненерго МАЯК” відкритого акціонерного товариства „МАЯК”.
В зв’язку з тим, що послуги теплопостачання є неякісними, а тарифи на них є для мене надто високими, 18.06.2008 року, я звернулася до Відповідача - Дочірнього підприємства „Теплокомуненерго МАЯК” відкритого акціонерного товариства „МАЯК” з заявою про видачу мені технічних умов для розробки проекту індивідуального (автономного) теплопостачання і відокремлення від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води належної мені, на праві власності, квартири №151, що знаходиться у м. Вінниці, по вул. Келецька, буд. 104, тобто з пропозицією припинити договірні відносини, в сфері надання послуг централізованого теплопостачання, за угодою сторін, однак, листом №277 від 20.06.2008 року, отримала відмову.
У відповідності до п. 8, 9 та 10 Правил користування тепловою енергією затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2007року №1198, надання технічних умов віднесено до компетенції теплопостачальної організації, якою в даному випадку є Відповідач. Оскільки існуюча система централізованого теплопостачання та її технічні креслення знаходяться на балансі та у відані Відповідача, а технічні умови на від’єднання від централізованої системи теплопостачання не є дозвільним документом, вважаю відмову Відповідача необґрунтованою та такою, що порушує мої права як споживача послуг.
Окрім того, п.11 Правил користування тепловою енергією затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2007року №1198, передбачає, що самовільне втручання в діючі системи теплопостачання і теплоспоживання забороняється, а тому вважаю своє прохання до Відповідача, щодо надання технічних умов на від’єднання від мережі централізованого опалення цілком обґрунтованим та закономірним.
Відмова Відповідача не містить посилань на нормативні документи, якими закріплено право теплопостачальної організації відмовити споживачеві у видачі технічних умов на від’єднання від централізованої мережі теплопостачання, а тому є неправомірною.
Відмова Відповідача є неправомірною ще й тому, що п. 39 Правил користування тепловою енергією затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2007року №1198 та п. 24 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005р. закріплюють за споживачем право відмовитися від отримання послуг з централізованого опалення, а відмова Відповідача у видачі технічних умов фактично перешкоджає реалізації мною вказаного права. Чим порушує мої конституційні права передбачені ст. 41 Конституції України.
Частиною 2 ст. 652 Цивільного кодексу України, визначено, що якщо сторони не досягли згоди щодо розірвання договору, договір може бути розірвано за рішенням суду на вимогу заінтересованої сторони.
В зв’язку з тим, що між мною та Відповідачем – Дочірнім підприємством „Теплокомуненерго МАЯК” відкритого акціонерного товариства „МАЯК” згоди щодо розірвання Договору № 192780 про надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води від 11.11.2006 року, не досягнуто, я змушена звернутися до суду.
На підставі викладеного та керуючись п.8, 9, 10, 11, 39 Правил користування тепловою енергією затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2007року №1198, п. 24 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 року №630, ст. ст. 16, 319, 652, 907 Цивільного кодексу України, ст. ст. 3, 10, 15, 122, 209, Цивільного процесуального кодексу України,
ПРОШУ СУД:

1. Прийняти дану позовну заяву до свого провадження.

2. Розірвати Договір №192780 про надання послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води від 11.11.2006 року укладений між Собченко Тетяною Петрівною та Дочірнім підприємством „Теплокомуненерго МАЯК” відкритого акціонерного товариства „МАЯК”.

3. Зобов’язати Дочірнє підприємство „Теплокомуненерго МАЯК” відкритого акціонерного товариства „МАЯК” видати технічні умови на від’єднання від мереж існуючої системи централізованого теплопостачання квартири Собченко Тетяни Петрівни, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Келецька, будинок 104, квартира 151.

Додатки: 1. Копія позовної заяви та доданих до неї документів для відповідача.
2. Квитанція про сплату витрат на інформаційно-технічне забезпечення
розгляду справи;
3. Квитанція про сплату держмита;
3. Копія паспорта;
4. Копія Договору №192780 від 11.11.2006 р.;
5. Копія заяви від 18.06.2008р.;
6. Копія листа-відмови №277 від 20.06.2008р.

„___”_______________2008р. __________________ Т.П. Собченко

ГістьДата: П`ятниця, 01.03.2013, 10:47 | Повідомлення # 8

Комунальне підприємство
Камянської міської ради
“Камянські тепломережі“
21021 м. Камянка, вул.600- річчя, 13

Від Іманової Тетяни Олександрівни
21000 м. Камянка,
вул. Пирогова, буд. 112, кв. 36

ЗАЯВА
В зв`язку з підвищенням тарифів і відповідно змін умов договору теплопостачання і гарячого водопостачання, розриваю з вами договір “Про надання населенню послуг з теплопостачання” та припиняю оплату, в зв`язку з фінансовою неспроможністю здійснювати оплату вищеуказаних послуг.
Зі свого боку, гарантую вам сприяння у здійсненні вами робіт по від`єднанню моєї квартири від центрального опалення і гарячого водопостачання.
З повагою, Іманова Т. О.

ГістьДата: П`ятниця, 01.03.2013, 10:48 | Повідомлення # 9

Прокурору Камянського району
21050, м. Камянка,
вул. Володарського, 33

Бездітного Івана Івановича
(представника Богуш А.О.)
21000, м. Камянка,
вул. Івана Бевза, 16/10
тел. 6-87-16

Заява

19 червня 2012 року мій довіритель –Богуш Андрій Олександрович звернулася до КП „Енергоагроімпекс” (21000, м. Камянка, вул. Л. Ратушної, 22 А) з заявою про видачу йому довідки-характеристики на будинок №18 по вулиці Фелікса Кона у м. Камянка та квартиру №1 вказаного будинку, що належить довірителю на праві власності.
Однак, в порушення вимог ст. ст. 15, 20 Закону України „Про звернення громадян”, заява Богуна Андрія Олександровича залишилася без відповіді.
На підставі вищевикладеного, ст. ст. 24, 29 Закону України „Про звернення громадян”, п.4 ст.6, ст. 20 Закону України „Про прокуратуру”, прошу Вас об’єктивно, всебічно та повно розглянути дану заяву і вжити до товариства з обмеженою відповідальністю „Енергоагроімпекс” передбачених чинним законодавством заходів впливу.
Про результати вжитих заходів прошу повідомити мене особисто.

Додатки: 1. Копія заяви Богуна А.О. від 19.06.2012р.;
2. Копія довіреності від 23.07.2012р.

З повагою,
Представник Богуна А.О І.І. Бездітний

31.07.2012р.

ГістьДата: П`ятниця, 01.03.2013, 10:49 | Повідомлення # 10

Успіхів у війні з чиновниками! Це може затянутися не на один місяць і навіть рік angry

НастунчикДата: Понеділок, 11.03.2013, 11:57 | Повідомлення # 11
Новачок
Репутація: 2
Статус:
Цитата (Гість)
Успіхів у війні з чиновниками! Це може затянутися не на один місяць і навіть рік

Ну і як, успіхи є?

BomДата: Середа, 20.03.2013, 22:35 | Повідомлення # 12
Не частий гість
Репутація: 1
Статус:
Та мабуть які там успіхи, бюрократи вони як ті Грінджоли - ”разом нас багато і нас не подолати” smile

МаріяДата: Субота, 15.06.2013, 08:54 | Повідомлення # 13
Не частий гість
Репутація: 0
Статус:
Цитата (Малютка)
по відключенню своєї власної квартири від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання

Вот интересно, а где это у Вас гарячее водоснабжение???

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Хостинг від uCoz